Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 53

Görvälns Slott

Järfälla, Ruotsi

Kista Galleria sijaitsee 15,2 kilometrin päässä ja Solvalla Loppis -kilpa-autorata 16,4 kilometrin päässä majoitusliikkeestä.



Hotellin mukavuudet

Baari
Kokoustila
Tupakointi ei sallittu

Kista Galleria sijaitsee 15,2 kilometrin päässä ja Solvalla Loppis -kilpa-autorata 16,4 kilometrin päässä majoitusliikkeestä. Bromma Blocksin ostoskeskus sijaitsee 17,8 kilometrin ja Mall of Scandinavia 18,4 kilometrin päässä tästä 4 tähden hotellista. Hyödynnä terassi, puutarha ja concierge-palvelut. Tämän hotellin palveluihin kuuluu lahjaliikkeitä/lehtimyymälöitä ja piknikalue. Käytössäsi on ilmaiset sanomalehdet aulassa, kuivapesula-/pesulapalvelut ja kielitaitoinen henkilökunta. Restaurang Galleriet palvelee majoitusliikkeen asiakkaita. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Tässä majoitusliikkeessä on 38 yksilöllisesti sisustettua huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa minibaari ja taulutelevisio. Varusteluun kuuluu sänky, jossa on untuvapeitot ja ylelliset vuodevaatteet. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Huoneissa on yksityinen kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu kylpyamme tai suihku, sadesuihkupää ja designer-hygieniatuotteet.

Görvälns Slott kartta

Osoite

Görvälns Slott

Gorvalnsvagen Jarfalla

17546

Järfälla, Ruotsi

Miksi valita Sembo

Voittamaton arvo ja joustavuus

Saa parhaat tarjoukset hintatakuumme avulla ja valitse sinulle sopivat maksuvaihtoehdot. Hyväksymme kaikki suuret maksutavat turvallisen ja helpon transaktion varmistamiseksi.

Matkailijat luottavat ympäri maailmaa

Yli 30 vuoden kokemuksella Sembo on osa maailmanlaajuisesti luotettavaa Stena-ryhmää. Meidät tunnustetaan asiantuntemuksestamme ja meitä tukee alan johtavat akkreditoinnit, erityisesti autolla matkustamisessa.

Helppo matkasuunnittelu

Suunnittele matkasi nopeasti yksinkertaisella varausjärjestelmällämme. Käytä Ameliaa, AI-matkasuunnittelijaamme, vertaile hintoja ja löydä parhaat tarjoukset, pakettisuojelusuunnitelmamme turvin.

Matkusta omalla tavallasi

Valitse laajasta valikoimasta hotelleja, lentoyhtiöitä, lomakohteita ja aktiviteetteja. Alustamme tarjoaa joustavuutta ja kestäviä matkustusvaihtoehtoja, joten voit matkustaa haluamallasi tavalla.

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme