Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 57

Turtles Rest and Curry Bowl

Hikkaduwa, Sri Lanka

Hikkaduwan koralliriutta on lähistöllä



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Internet
Pysäköinti
Turvallisuuslaatikko
Aurinkotuolit
Merinäköala
Hiustenkuivaaja
Rauta
Silitysrauta ja silityslauta
Puutarha
Kattotuuletin
Parveke
Terassi
Parveke tai terassi
Kylpyamme tai suihku
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
Suihku
Työpöytä

Turtles Rest and Curry Bowl sijaitsee rannalla, ja Narigama Beach sijaitsee 1 minuutin kävelymatkan päässä ja Hikkaduwa Beach (ranta) 10 minuutin kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Tämä rannalla sijaitseva majatalo sijaitsee 1 km:n päässä kohteesta Hikkaduwan koralliriutta ja 2,3 km:n päässä kohteesta Jananandharamaya. Kaikkien 14 huoneen varusteluun kuuluu iPod-telakointiasema. Huoneiden Select Comfort -patjallisissa sängyissä on untuvapeitot. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, sadesuihkupää ja ilmaiset hygieniatuotteet. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja matkatavarasäilytys. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hyödynnä vuokrattavat polkupyörät, terassi ja puutarha. Majatalon ravintola on hyvä paikka lounaan ja illallisen nauttimiseen. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Maksullinen mannermainen aamiainen on tarjolla päivittäin.

  • Maksu mannermaisesta aamiaisesta: noin 5.00 USD per henkilö
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 60.00 USD per ajoneuvo yhteen suuntaan
  • Lisävuode: 10.0 USD per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.
  • Sisäänkirjautumisen yhteydessä asiakkaiden on esitettävä joko negatiivinen COVID-19-testitulos tai todiste täydestä COVID-19-rokotussarjasta.
  • Negatiivinen COVID-19-testitulos vaaditaan kaikilta vähintään 12-vuotiailta asiakkailta, ja testi tulee tehdä korkeintaan 24 tunnin sisällä ennen sisäänkirjautumista. COVID-19-rokotustodistus vaaditaan kaikilta vähintään 12-vuotiailta asiakkailta, joiden on oltava täysin rokotettuja vähintään 30 päivää ennen sisäänkirjautumista.

Turtles Rest and Curry Bowl kartta

Osoite

Turtles Rest and Curry Bowl

368,Galle Road

80240

Hikkaduwa, Sri Lanka

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme