Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 44

Tamara Motels

Hikkaduwa, Sri Lanka

Hikkaduwan koralliriutta on lähistöllä



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Baari
Internet
Pysäköinti
Kahvinkeitin
Televisio
Turvallisuuslaatikko
Kaapeli- tai satelliitti-TV
Hiustenkuivaaja
Puutarha
Kattotuuletin
Parveke
Terassi
Parveke tai terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi ei sallittu
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
Suihku

Tamara Motels sijaitsee keskustassa, joten Hikkaduwan koralliriutta löytyy kivenheiton päästä ja Narigama Beach puolestaan vain 5 minuutin kävelymatkan päästä. Tämä rannalla sijaitseva aamiaismajoitus sijaitsee 0,3 km:n päässä kohteesta Hikkaduwa Beach (ranta) ja 1,4 km:n päässä kohteesta Hikkaduwan kansallispuisto. Kaikkien 5 huoneen mukavuuksiin kuuluu ilmastointi. Jokaisessa huoneessa on parveke tai terassi. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Käytössäsi on kylpyhuone, josta löytyy suihku ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on limusiini- / town car -palvelu, express-sisäänkirjautuminen ja express-uloskirjautuminen. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen valet-pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hemmottele itseäsi kylpylässä, jonka hoitoihin kuuluu muun muassa hierontapalvelut. Käytössäsi on myös vuokrattavat polkupyörät. Tämän aamiaismajoituksen palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenvahti (lisämaksusta). Voit viettää helposti hauskan päivän hyödyntämällä ilmaiset teemapuistokuljetukset. Tämä aamiaismajoitus tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Haluatko rentoutua? Nauti muutama drinkki 10 rantabaarissa. Maksullinen mannermainen aamiainen on tarjolla päivittäin.

  • Maksu mannermaisesta aamiaisesta: noin 3.00 USD per henkilö
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 75 USD per ajoneuvo

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.

Tamara Motels kartta

Osoite

Tamara Motels

289, Galle Road, Wawulagoda

80240

Hikkaduwa, Sri Lanka

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme