Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 45

Dollyz Home

Hikkaduwa, Sri Lanka

Ambalangodan ranta on lähistöllä



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Internet
Pysäköinti
Hiustenkuivaaja
Rauta
Silitysrauta ja silityslauta
Puutarha
Mikroaaltouuni
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi sallittu
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
Suihku
Työpöytä

Dollyz Home sijaitsee lähellä rantaa, ja Ambalangodan ranta ja Ariyapala-museo sijaitsevat 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä aamiaismajoitus sijaitsee 26,3 km:n päässä kohteesta Bentotan ranta ja 36,1 km:n päässä kohteesta Unawatunan ranta. Tässä majoituspaikassa on 7 kodikasta huonetta. Varusteluun kuuluu memory foam -patjallinen sänky. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Kylpyhuoneissa on suihku, jossa on sadesuihkupää. Käytössäsi on express-uloskirjautuminen ja mikroaaltouuni yleisissä tiloissa. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hyödynnä vuokrattavat polkupyörät ja puutarha. Tämän aamiaismajoituksen palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys ja polkupyörävarasto. Maksullinen paikallinen keittiö on tarjolla päivittäin. Majoituspaikka on suljettu 31.12.2023–30.12.2025 (päivät saattavat muuttua).

  • Maksu paikallisesta aamiaisesta: noin 7–10 USD aikuisille ja 3.5–6 USD lapsille
  • Sisäänkirjautumisesta veloitetaan lisämaksu klo 17.00–7.00

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Enintään 2 korkeintaan 10 vuotta vanhaa lasta voi majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.

Dollyz Home kartta

Osoite

Dollyz Home

110/B/1

80300

Hikkaduwa, Sri Lanka

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme