Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 58

Upper House

Göteborg, Ruotsi

Lisebergin huvipuisto lähellä



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Baari
Internet
Kokoustila
Spa
Pysäköinti
Kahvinkeitin
Televisio
Sauna
Kuntosali
Turvallisuuslaatikko
Puhelin
Hiustenkuivaaja
Minibaari
Rauta
Silitysrauta ja silityslauta
Terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi sallittu
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
Työpöytä
Liikematkustajaystävällinen

Upper House sijaitsee keskustassa, ja Universeum (koko perheen tiedekeskus) ja Lisebergin huvipuisto 5 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä ylellinen hotelli sijaitsee 0,7 km:n päässä kohteesta Scandinavium (areena) ja 1 km:n päässä kohteesta Göteborgin konserttitalo. Kaikkien 53 huoneen varusteluun kuuluu iPod-telakointiasema ja LCD-televisio. Varusteluun kuuluu sänky, jossa on untuvapeitot ja ylelliset vuodevaatteet. Käytössäsi on digitaalikanavat ja ilmainen internetyhteys (langaton ja kiinteä). Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu erillinen kylpyamme ja suihku, syvä kylpyamme ja ilmaiset hygieniatuotteet. Käytössäsi on ilmainen kiinteä internetyhteys, business center ja ilmaiset sanomalehdet aulassa. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen seuraavat kokoustilat: konferenssikeskus ja 60 kokoushuonetta. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Nauti auringosta hotellin yksityisellä rannalla tai kokeile palveluihin kuuluvaa 2 sisäuima-allasta. Hotellista löytyvät myös seuraavat mukavuudet/harrastukset: kuntoklubi ja sauna. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja hääpalvelut. Nauti ruoista hotellin ravintolassa nimeltä West Coast, joka on yksi majoituspaikan 4 ravintolasta. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina) ja kahvila. Hotellista löytyy 4 baaria, joissa voit rentoutua päivän päätteeksi. Ilmainen tilauksen mukaan valmistettu aamiainen tarjoillaan arkipäivisin klo 7.00–10.00 ja viikonloppuisin klo 7.30–11.30. Hotelstars Union määrittää viralliset tähtiluokitukset maassa Ruotsi. Tämän majoituspaikan luokitus on 5 tähteä, mikä tällä sivustolla näytetään 5 tähtenä. Seuraavat tilat on suljettu kausittain joka vuosi. Ne on suljettu 5. helmikuuta – 9. helmikuuta:

  • Sauna
  • Kylpylä
  • Uima-allas
  • Katettu omatoiminen pysäköinti: 295 SEK per yö (ilman kulkurajoituksia)
  • Pysäköintipalvelu: 495 SEK per yö
  • Myöhäinen uloskirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Hotelli varaa oikeuden kieltäytyä tietyntyyppisistä ryhmä- tai juhlavarauksista, mukaan lukien polttarijuhlat.
  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Pysäköintialueella on korkeusrajoituksia.
  • Tämä majoituspaikka ilmoittaa, että se on ottanut käyttöön tehostetut puhdistuskäytännöt ja turvallisuuskäytännöt.
  • Majoituspaikka puhdistetaan desinfiointiaineella; kosketuspinnat puhdistetaan desinfiointiaineella edellisten asiakkaiden lähdettyä; vuodevaatteet ja pyyhkeet pestään vähintään 60 °C:ssa.
  • Olemme ottaneet turvaetäisyystoimenpiteet käyttöön, ja asiakkaille tarjotaan käsihuuhdetta.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.
  • Yksittäispakattuja ruokavaihtoehtoja on saatavilla aamiaisella ja lounaalla sekä huonepalvelun kautta.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Upper House kartta

Osoite

Upper House

Mässans gata 24, 25th floor

402 26

Göteborg, Ruotsi

Miksi valita Sembo

Voittamaton arvo ja joustavuus

Saa parhaat tarjoukset hintatakuumme avulla ja valitse sinulle sopivat maksuvaihtoehdot. Hyväksymme kaikki suuret maksutavat turvallisen ja helpon transaktion varmistamiseksi.

Matkailijat luottavat ympäri maailmaa

Yli 30 vuoden kokemuksella Sembo on osa maailmanlaajuisesti luotettavaa Stena-ryhmää. Meidät tunnustetaan asiantuntemuksestamme ja meitä tukee alan johtavat akkreditoinnit, erityisesti autolla matkustamisessa.

Helppo matkasuunnittelu

Suunnittele matkasi nopeasti yksinkertaisella varausjärjestelmällämme. Käytä Ameliaa, AI-matkasuunnittelijaamme, vertaile hintoja ja löydä parhaat tarjoukset, pakettisuojelusuunnitelmamme turvin.

Matkusta omalla tavallasi

Valitse laajasta valikoimasta hotelleja, lentoyhtiöitä, lomakohteita ja aktiviteetteja. Alustamme tarjoaa joustavuutta ja kestäviä matkustusvaihtoehtoja, joten voit matkustaa haluamallasi tavalla.

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme