Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 98

Hôtel Eggers

Göteborg, Ruotsi

Nordstanin kauppakeskus lähellä



Hotellin mukavuudet

Baari
Internet
Kokoustila
Pysäköinti
Kahvinkeitin
Televisio
Lemmikkieläimet sallittu
Turvallisuuslaatikko
Puhelin
Hiustenkuivaaja
Minibaari
Rauta
Silitysrauta ja silityslauta
Parveke
Terassi
Parveke tai terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi ei sallittu
Suihku
Veranta
Perheystävällinen

Hôtel Eggers sijaitsee keskustassa, joten Nordstanin kauppakeskus löytyy kivenheiton päästä ja Kungsportsavenyn puolestaan vain 8 minuutin kävelymatkan päästä. Tämä hotelli sijaitsee 1 km:n päässä kohteesta Nya Ullevi (stadion) ja 2,4 km:n päässä kohteesta Lisebergin huvipuisto. Kaikkien 69 huoneen varusteluun kuuluu äly-tv:t. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on puhelin ja pimennysverhot. Käytössäsi on ilmainen kiinteä internetyhteys, business center ja ilmaiset sanomalehdet aulassa. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Käytössäsi on terassi sekä ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut. Eggers Bar & Restaurant palvelee majoituspaikan asiakkaita. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Hotelstars-unioni määrittää majoituspaikkojen virallisen tähtiluokituksen maassa: Ruotsi. Tämän majoituspaikan tähtiluokitus on 4 stars.

  • Omatoiminen pysäköinti: 165 SEK per yö
  • Lemmikit: 300 SEK per lemmikki per yö
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja
  • Vauvansänky: 200.0 SEK per yö
  • Lisävuode: 200.0 SEK per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Yksi korkeintaan 12 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin (saat lisätietoja näistä maksuista lisämaksuja koskevasta osiosta). Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.

Hôtel Eggers kartta

Osoite

Hôtel Eggers

Drottningtorget 2-4

411 03

Göteborg, Ruotsi

Miksi valita Sembo

Voittamaton arvo ja joustavuus

Saa parhaat tarjoukset hintatakuumme avulla ja valitse sinulle sopivat maksuvaihtoehdot. Hyväksymme kaikki suuret maksutavat turvallisen ja helpon transaktion varmistamiseksi.

Matkailijat luottavat ympäri maailmaa

Yli 30 vuoden kokemuksella Sembo on osa maailmanlaajuisesti luotettavaa Stena-ryhmää. Meidät tunnustetaan asiantuntemuksestamme ja meitä tukee alan johtavat akkreditoinnit, erityisesti autolla matkustamisessa.

Helppo matkasuunnittelu

Suunnittele matkasi nopeasti yksinkertaisella varausjärjestelmällämme. Käytä Ameliaa, AI-matkasuunnittelijaamme, vertaile hintoja ja löydä parhaat tarjoukset, pakettisuojelusuunnitelmamme turvin.

Matkusta omalla tavallasi

Valitse laajasta valikoimasta hotelleja, lentoyhtiöitä, lomakohteita ja aktiviteetteja. Alustamme tarjoaa joustavuutta ja kestäviä matkustusvaihtoehtoja, joten voit matkustaa haluamallasi tavalla.

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme