Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 100

Slottsskogens Vandrarhem & Hotell

Göteborg, Ruotsi

Kaupungissa Göteborg (Centrum)



Hotellin mukavuudet

Baari
Internet
Pysäköinti
Televisio
Sauna
Kaapeli- tai satelliitti-TV
Hiustenkuivaaja
Rauta
Silitysrauta ja silityslauta
Terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi ei sallittu
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
Suihku
Työpöytä

Kasvitieteellinen puutarha ja Göteborgin ooppera sijaitsevat 5 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Göteborgin kaupunginmuseo sijaitsee 2,5 kilometrin ja Maritiman-museo 2,6 kilometrin päässä tästä hotellista. Kaikkien 82 huoneen varusteluun kuuluu taulutelevisio. Voit valmistaa aterioita jaetussa keittiössä. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on työpöytä ja oleskelualue. Käytössäsi on ilmaiset sanomalehdet aulassa, kielitaitoinen henkilökunta ja matkatavarasäilytys. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu sauna ja vuokrattavia polkupyöriä. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, pelihalli/-huone ja televisio yleisissä tiloissa. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen välipalabaarin/delin ja kahvila. Lisämaksullinen buffetaamiainen tarjoillaan arkipäivisin klo 7.00–10.00 ja viikonloppuisin klo 8.00–11.00.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 85 SEK aikuisille ja 45 SEK lapsille
  • Omatoiminen pysäköinti: 85 SEK per päivä
  • Vauvansänky: 50.0 SEK per päivä
  • Pyyhemaksu: 30 SEK (tai asiakkaat voivat tuoda omansa)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Enintään 2 korkeintaan 2 vuotta vanhaa lasta voi yöpyä ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Pysäköintialueella on korkeusrajoituksia.
  • Tämä majoituspaikka ilmoittaa, että se on ottanut käyttöön tehostetut puhdistuskäytännöt ja turvallisuuskäytännöt.
  • Majoituspaikka puhdistetaan desinfiointiaineella; kosketuspinnat puhdistetaan desinfiointiaineella edellisten asiakkaiden lähdettyä; vuodevaatteet ja pyyhkeet pestään vähintään 60 °C:ssa.
  • Olemme ottaneet turvaetäisyystoimenpiteet käyttöön; henkilökunnan ja asiakkaiden välille on asennettu suojaava muovilasi tärkeimmillä kontaktialueilla; asiakkaille tarjotaan käsihuuhdetta; kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.
  • Yksittäispakattuja ruokavaihtoehtoja on saatavilla aamiaisella.

Slottsskogens Vandrarhem & Hotell kartta

Osoite

Slottsskogens Vandrarhem & Hotell

Vegagatan 21

413 11

Göteborg, Ruotsi

Miksi valita Sembo

Voittamaton arvo ja joustavuus

Saa parhaat tarjoukset hintatakuumme avulla ja valitse sinulle sopivat maksuvaihtoehdot. Hyväksymme kaikki suuret maksutavat turvallisen ja helpon transaktion varmistamiseksi.

Matkailijat luottavat ympäri maailmaa

Yli 30 vuoden kokemuksella Sembo on osa maailmanlaajuisesti luotettavaa Stena-ryhmää. Meidät tunnustetaan asiantuntemuksestamme ja meitä tukee alan johtavat akkreditoinnit, erityisesti autolla matkustamisessa.

Helppo matkasuunnittelu

Suunnittele matkasi nopeasti yksinkertaisella varausjärjestelmällämme. Käytä Ameliaa, AI-matkasuunnittelijaamme, vertaile hintoja ja löydä parhaat tarjoukset, pakettisuojelusuunnitelmamme turvin.

Matkusta omalla tavallasi

Valitse laajasta valikoimasta hotelleja, lentoyhtiöitä, lomakohteita ja aktiviteetteja. Alustamme tarjoaa joustavuutta ja kestäviä matkustusvaihtoehtoja, joten voit matkustaa haluamallasi tavalla.

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme