Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 26

Hostal Chaikana

El Puerto de Santa Maria, Espanja

Valdelagranan ranta on lähistöllä



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Baari
Internet
Televisio
Turvallisuuslaatikko
Puhelin
Kaapeli- tai satelliitti-TV
Hiustenkuivaaja
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi ei sallittu
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
Työpöytä

Hostal Chaikana sijaitsee lähellä rantaa, ja Rotan laivastoasema ja Valdelagranan ranta 15 minuutin ajomatkan päässä. Tämä pensionaatti sijaitsee 17,9 km:n päässä kohteesta Playa de la Victoria ja 0,8 km:n päässä kohteesta Fuente de las Galeras. Kaikissa 35 huoneessa on ilmastointi ja plasmatelevisio. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu kylpyamme tai suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, työpöytä ja pimennysverhot. Käytössäsi on ilmaiset sanomalehdet aulassa, kuivapesula-/pesulapalvelut ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Asiakkailla on käytössään maksulliset kuljetukset rautatieasemalta majoituspaikkaan. Seuraavat palvelut ovat saatavilla: ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja televisio yleisissä tiloissa. Tämä pensionaatti tarjoaa asiakkailleen kahvila. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Maksullinen buffetaamiainen tarjotaan päivittäin klo 8.00–11.00.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 6.5 EUR aikuisille ja 6.5 EUR lapsille

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 1000 EUR:n suuruista summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.

Hostal Chaikana kartta

Osoite

Hostal Chaikana

C/ Javier de Burgos 17

11500

El Puerto de Santa Maria, Espanja

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme