Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 69

Hotel Puerto Sherry

El Puerto de Santa Maria, Espanja

Valdelagranan ranta on lähistöllä



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Uima-allas
Baari
Internet
Kokoustila
Pysäköinti
Lastenallas
Televisio
Turvallisuuslaatikko
Puhelin
Merinäköala
Hiustenkuivaaja
Minibaari
Puutarha
Terassi
Parveke tai terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi sallittu
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
Työpöytä
Liikematkustajaystävällinen

Hotel Puerto Sherry sijaitsee rannalla, ja Rotan laivastoasema ja Sherry Marina sijaitsevat 15 minuutin ajomatkan päässä. Tämä hotelli sijaitsee 10,3 km:n päässä kohteesta Valdelagranan ranta ja 29 km:n päässä kohteesta Playa de la Victoria. Kaikkien 60 huoneen varusteluun kuuluu minibaari ja taulutelevisio. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Kylpyhuoneesta löytyy kylpyamme tai suihku, hiustenkuivaaja ja hammasharjat ja -tahna. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on business center, express-sisäänkirjautuminen ja express-uloskirjautuminen. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen seuraavat kokoustilat: konferenssitila ja kokoushuoneita. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu kauden mukainen ulkouima-allas ja vuokrattavat polkupyörät. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenvahti (lisämaksusta). Las Vistas palvelee hotellin asiakkaita, ja halutessasi voit myös hyödyntää huonepalvelun (rajoitettuina aikoina) tarjonnan. Rentoudu nauttimalla pari drinkkiä baarissa or allasbaarissa. Maksullinen tilauksen mukaan valmistettu aamiainen on tarjolla päivittäin.

  • Maksu tilauksen mukaan valmistetusta aamiaisesta: noin 12 EUR aikuisille ja 6 EUR lapsille
  • Siivous on saatavilla lisämaksusta.

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 1000 EUR:n suuruista summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.

Hotel Puerto Sherry kartta

Osoite

Hotel Puerto Sherry

Avenida Libertad S/N

11500

El Puerto de Santa Maria, Espanja

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme