Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 31

ibis Dublin

Dublin, Irlanti

Kaupungissa Dublin (Clondalkin)



Hotellin mukavuudet

Baari
Internet
Kokoustila
Pysäköinti
Vedenkeitin
Kahvinkeitin
Televisio
Lemmikkieläimet sallittu
Turvallisuuslaatikko
Puhelin
Kaapeli- tai satelliitti-TV
Hiustenkuivaaja
Rauta
Silitysrauta ja silityslauta
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi ei sallittu
Suihku
Takka
Työpöytä
Liikematkustajaystävällinen
Perheystävällinen

Guinness Storehouse ja Liffey Valleyn ostoskeskus sijaitsevat 10 minuutin ajomatkan päässä. Tämä hotelli sijaitsee 9 km:n päässä kohteesta Trinity College ja 10,7 km:n päässä kohteesta Aviva Stadium. Kaikkien 150 huoneen varusteluun kuuluu LCD-televisio. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on business center, express-sisäänkirjautuminen ja express-uloskirjautuminen. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 50 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja kokoushuone. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Seuraavat palvelut ovat saatavilla: vuokrattavat polkupyörät, ilmainen langaton internetyhteys ja takka aulassa. Tämän hotellin palveluihin kuuluu kiertoajelu-/lippupalvelu ja myyntiautomaatti. Restaurant palvelee majoituspaikan asiakkaita tai voit hyödyntää majoituspaikan välipalabaarin/delin. Hotelli järjestää ilmaiset kutsut, joilla voit tavata muita asiakkaita. Kutsut järjestetään päivittäin. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Lisämaksullinen buffetaamiainen tarjoillaan arkipäivisin klo 6.30–10.00 ja viikonloppuisin klo 7.00–11.00. Luokituksen on antanut Fáilte Ireland, Irlannin kansallinen matkailun kehittämisviranomainen, joka on majoituspaikkojen virallisten tähtiluokitusten antaja. Majoituspaikka on suljettu 23. joulukuuta – 27. joulukuuta.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat paikan päällä suoritettavat maksut. Maksuihin saattaa sisältyä sovellettavat verot:

  • Käteisellä maksettava takuumaksu: 200.00 EUR per majoitustila per yöpyminen
  • Takuumaksu vaurioiden varalle: 200.00 EUR per yöpyminen

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 10.50 EUR aikuisille ja 5.25 EUR lapsille
  • Lemmikit: 20.00 EUR per lemmikki per yö
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja
  • Aikainen sisäänkirjautuminen (riippuu saatavuudesta): 25.00 EUR
  • Myöhäinen uloskirjautuminen (riippuu saatavuudesta): 25 EUR

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Enintään 2 korkeintaan 11 vuotta vanhaa lasta voi majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Tässä kuvauksessa käytetyt valokuvat ovat osa hotellin yrityskuvaa ja niitä käytetään vain havainnollistamistarkoituksessa.
  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin, ja myös muita lemmikkejä koskevia rajoituksia sovelletaan (saat lisätietoja lemmikeistä veloitettavista maksuista lisämaksuja koskevasta osiosta). Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

ibis Dublin kartta

Osoite

ibis Dublin

Monastery Road

D22 F903

Dublin, Irlanti

Miksi valita Sembo

Voittamaton arvo ja joustavuus

Saa parhaat tarjoukset hintatakuumme avulla ja valitse sinulle sopivat maksuvaihtoehdot. Hyväksymme kaikki suuret maksutavat turvallisen ja helpon transaktion varmistamiseksi.

Matkailijat luottavat ympäri maailmaa

Yli 30 vuoden kokemuksella Sembo on osa maailmanlaajuisesti luotettavaa Stena-ryhmää. Meidät tunnustetaan asiantuntemuksestamme ja meitä tukee alan johtavat akkreditoinnit, erityisesti autolla matkustamisessa.

Helppo matkasuunnittelu

Suunnittele matkasi nopeasti yksinkertaisella varausjärjestelmällämme. Käytä Ameliaa, AI-matkasuunnittelijaamme, vertaile hintoja ja löydä parhaat tarjoukset, pakettisuojelusuunnitelmamme turvin.

Matkusta omalla tavallasi

Valitse laajasta valikoimasta hotelleja, lentoyhtiöitä, lomakohteita ja aktiviteetteja. Alustamme tarjoaa joustavuutta ja kestäviä matkustusvaihtoehtoja, joten voit matkustaa haluamallasi tavalla.

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme