Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 38

Talbot Hotel Stillorgan

Dublin, Irlanti

Dundrumin keskusta on lähistöllä.



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Baari
Internet
Kokoustila
Pysäköinti
Vedenkeitin
Kahvinkeitin
Televisio
Kuntosali
Turvallisuuslaatikko
Kaapeli- tai satelliitti-TV
Hiustenkuivaaja
Rauta
Silitysrauta ja silityslauta
Terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi sallittu
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
Suihku
Takka
Työpöytä
Liikematkustajaystävällinen
Perheystävällinen

University College Dublin (yliopisto) sijaitsee 1 minuutin ajomatkan päässä ja Aviva Stadium 7 minuutin ajomatkan päässä. Tämä perheystävällinen hotelli sijaitsee 6 km:n päässä kohteesta Dublin Port ja 7 km:n päässä kohteesta Trinity College. Kaikkien 150 huoneen varusteluun kuuluu LCD-televisio. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihkun ja kylpyammeen yhdistelmä, designer-hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on työpöytä ja ilmaiset sanomalehdet. Käytössäsi on business center, express-sisäänkirjautuminen ja express-uloskirjautuminen. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen seuraavat kokoustilat: konferenssitila ja kokoushuoneita. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu höyrysauna, kuntokeskus ja vuokrattavat polkupyörät. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, lastenvahti (lisämaksusta) ja hääpalvelut. Hotellin ravintola, Purple Sage Restaurant, on hyvä paikka lounaan tai illallisen nauttimiseen. Palveluihin kuuluu myös ympärivuorokautinen huonepalvelu. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Maksullinen täysi aamiainen on saatavilla arkipäivisin klo 7.00–10.00. Luokituksen on antanut Fáilte Ireland, Irlannin kansallinen matkailun kehittämisviranomainen, joka on majoituspaikkojen virallisten tähtiluokitusten antaja.

  • Maksu täydestä aamiaisesta: noin 19.50 EUR aikuisille ja 9.95 EUR lapsille

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Korkeintaan 12 vuotta vanhat lapset voivat majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Autoa ei tarvita tähän majoituspaikkaan pääsemiseksi.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Talbot Hotel Stillorgan kartta

Osoite

Talbot Hotel Stillorgan

Stillorgan Road

Dublin, Irlanti

N 53.294979 E -6.203264

Miksi valita Sembo

Voittamaton arvo ja joustavuus

Saa parhaat tarjoukset hintatakuumme avulla ja valitse sinulle sopivat maksuvaihtoehdot. Hyväksymme kaikki suuret maksutavat turvallisen ja helpon transaktion varmistamiseksi.

Matkailijat luottavat ympäri maailmaa

Yli 30 vuoden kokemuksella Sembo on osa maailmanlaajuisesti luotettavaa Stena-ryhmää. Meidät tunnustetaan asiantuntemuksestamme ja meitä tukee alan johtavat akkreditoinnit, erityisesti autolla matkustamisessa.

Helppo matkasuunnittelu

Suunnittele matkasi nopeasti yksinkertaisella varausjärjestelmällämme. Käytä Ameliaa, AI-matkasuunnittelijaamme, vertaile hintoja ja löydä parhaat tarjoukset, pakettisuojelusuunnitelmamme turvin.

Matkusta omalla tavallasi

Valitse laajasta valikoimasta hotelleja, lentoyhtiöitä, lomakohteita ja aktiviteetteja. Alustamme tarjoaa joustavuutta ja kestäviä matkustusvaihtoehtoja, joten voit matkustaa haluamallasi tavalla.

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme