Sembo Logo
Tuki

TukiHallinnoi varauksesi
1 / 100

Conrad Dublin

Dublin, Irlanti

St. Stephen's Green lähellä



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Baari
Internet
Kokoustila
Pysäköinti
Vedenkeitin
Kahvinkeitin
Televisio
Lemmikkieläimet sallittu
Kuntosali
Turvallisuuslaatikko
Puhelin
Hiustenkuivaaja
Minibaari
Rauta
Silitysrauta ja silityslauta
Parveke
Terassi
Parveke tai terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi sallittu
Suihku
Työpöytä
Sähköauton laturi
Liikematkustajaystävällinen
Perheystävällinen

Conrad Dublin sijaitsee keskustassa, ja St. Stephen's Green ja Grafton Street 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä luksusluokan hotelli sijaitsee 1,1 km:n päässä kohteesta Trinity College ja 2,8 km:n päässä kohteesta Aviva Stadium. Kaikkien 192 huoneen varusteluun kuuluu iPod-telakointiasema ja espressokoneet. Mukavuuksiin kuuluu 47-tuumainen LCD-televisio, jossa on korkealuokkaiset TV-kanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Kylpyhuoneessa on suihkun ja kylpyammeen yhdistelmä, syvä kylpyamme ja sadesuihkupää. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero (johon mahtuu kannettava tietokone) ja työpöytä. Käytössäsi on limusiini- / town car -palvelu, tietokonepiste ja express-sisäänkirjautuminen. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 333 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja 12 kokoushuonetta. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Hyödynnä ympäri vuorokauden auki oleva kuntoklubi ja terassi. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja hääpalvelut. Terrace Kitchen, joka on yksi tämän hotellin 2 ravintolasta, tarjoaa herkkuja joka makuun. Halutessasi käytössäsi on myös ympärivuorokautinen huonepalvelu. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Maksullinen täysi aamiainen on saatavilla arkipäivisin klo 6.30–10.30. Luokituksen on antanut Fáilte Ireland, Irlannin kansallinen matkailun kehittämisviranomainen, joka on majoituspaikkojen virallisten tähtiluokitusten antaja.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat paikan päällä suoritettavat maksut. Maksuihin saattaa sisältyä sovellettavat verot:

  • Takuumaksu: 50 EUR per yö

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Maksu täydestä aamiaisesta: noin 30 EUR per henkilö
  • Katettu omatoiminen pysäköinti: 20 EUR per päivä
  • Pysäköintipalvelu: 29 EUR per yöpyminen (ilman kulkurajoituksia)
  • Katetun pitkitetyn pysäköinnin lisämaksu: 20 EUR per päivä
  • Lemmikit: 100.00 EUR per lemmikki per yö
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Yksi korkeintaan 12 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Pysäköintialueella on korkeusrajoituksia.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Conrad Dublin kartta

Osoite

Conrad Dublin

Earlsfort Terrace

2

Dublin, Irlanti

Miksi valita Sembo

Voittamaton arvo ja joustavuus

Saa parhaat tarjoukset hintatakuumme avulla ja valitse sinulle sopivat maksuvaihtoehdot. Hyväksymme kaikki suuret maksutavat turvallisen ja helpon transaktion varmistamiseksi.

Matkailijat luottavat ympäri maailmaa

Yli 30 vuoden kokemuksella Sembo on osa maailmanlaajuisesti luotettavaa Stena-ryhmää. Meidät tunnustetaan asiantuntemuksestamme ja meitä tukee alan johtavat akkreditoinnit, erityisesti autolla matkustamisessa.

Helppo matkasuunnittelu

Suunnittele matkasi nopeasti yksinkertaisella varausjärjestelmällämme. Käytä Ameliaa, AI-matkasuunnittelijaamme, vertaile hintoja ja löydä parhaat tarjoukset, pakettisuojelusuunnitelmamme turvin.

Matkusta omalla tavallasi

Valitse laajasta valikoimasta hotelleja, lentoyhtiöitä, lomakohteita ja aktiviteetteja. Alustamme tarjoaa joustavuutta ja kestäviä matkustusvaihtoehtoja, joten voit matkustaa haluamallasi tavalla.

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme