Sembo Logo
Tuki

TukiHallinnoi varauksesi
1 / 77

Marlin Hotel Stephens Green

Dublin, Irlanti

100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota.



Hotellin mukavuudet

Baari
Tupakointi ei sallittu

100 metrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoitusliike on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Vierailijat pitävät arvossa majoituskohteen sijaintia lähellä viihdetarjonnan tärkeimpiä keskuksia. Majoitusliike sijaitsee lähellä kaupungin tärkeimpiä joukkoliikenneyhteyksiä. Vierailijoilla on lentoasemalle noin 25700 kilometrin matka. Tämä hotelli tarjoaa yhteensä 300 huonetta. Hotelli tarjoaa Wi-Fi-yhteyden Internetiin tiloissaan. Vieraat arvostavat ympäri vuorokauden avoinna olevaa vastaanottoa. Majoituspaikka ei tarjoa vieraiden käyttöön vauvasänkyä. Majoitusliikkeen yhteistilat soveltuvat liikuntarajoitteisille. Lisäksi palveluihin kuuluu majoituspaikan vieraille tarkoitettu pysäköintialue. Majoitus on ympäristöystävällinen. Jotkut edellä esittelyistä palveluista saattavat olla maksullisia.

Marlin Hotel Stephens Green kartta

Osoite

Marlin Hotel Stephens Green

Bow Lane East, 11

D02 AY81

Dublin, Irlanti

Miksi valita Sembo

Voittamaton arvo ja joustavuus

Saa parhaat tarjoukset hintatakuumme avulla ja valitse sinulle sopivat maksuvaihtoehdot. Hyväksymme kaikki suuret maksutavat turvallisen ja helpon transaktion varmistamiseksi.

Matkailijat luottavat ympäri maailmaa

Yli 30 vuoden kokemuksella Sembo on osa maailmanlaajuisesti luotettavaa Stena-ryhmää. Meidät tunnustetaan asiantuntemuksestamme ja meitä tukee alan johtavat akkreditoinnit, erityisesti autolla matkustamisessa.

Helppo matkasuunnittelu

Suunnittele matkasi nopeasti yksinkertaisella varausjärjestelmällämme. Käytä Ameliaa, AI-matkasuunnittelijaamme, vertaile hintoja ja löydä parhaat tarjoukset, pakettisuojelusuunnitelmamme turvin.

Matkusta omalla tavallasi

Valitse laajasta valikoimasta hotelleja, lentoyhtiöitä, lomakohteita ja aktiviteetteja. Alustamme tarjoaa joustavuutta ja kestäviä matkustusvaihtoehtoja, joten voit matkustaa haluamallasi tavalla.

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme