Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 41

Mamas Palace Hiriketiya

Dickwella, Sri Lanka

Hiriketiyan ranta on lähistöllä



Hotellin mukavuudet

Baari
Internet
Spa
Pysäköinti
Vedenkeitin
Kahvinkeitin
Lemmikkieläimet sallittu
Turvallisuuslaatikko
Puhelin
Minibaari
Puutarha
Mikroaaltouuni
Terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi ei sallittu
Suihku
Työpöytä
Liikematkustajaystävällinen

Mamas Palace Hiriketiya lyhyen etäisyyden päässä kohteesta Hiriketiyan ranta ja Dickwella (ranta) sijaitsee 2 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä kylpylälomalle soveltuva aamiaismajoitus sijaitsee 2 km:n päässä kohteesta Blue Beach Island ja 3,2 km:n päässä kohteesta Wewurukannala Vihara (temppeli). Tässä majoituspaikassa on 7 yksilöllisesti kalustettua huonetta. Huoneiden memory foam -patjallisissa sängyissä on egyptinpuuvillaiset lakanat. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, sadesuihkupää ja ilmaiset hygieniatuotteet. Käytössäsi on express-sisäänkirjautuminen, express-uloskirjautuminen ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Voit hemmotella itseäsi, sillä kylpylän palveluihin kuuluvat muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Tämän aamiaismajoituksen palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja alennus lähistöllä sijaitsevan kuntoilutilan käytöstä. Tämä aamiaismajoitus tarjoaa asiakkailleen ravintolan, kahvila ja ympärivuorokautisen huonepalvelun. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Ilmainen mannermainen aamiainen tarjoillaan päivittäin klo 8.00–11.30. Majoituspaikka on suljettu 9.1.2024–30.4.2025 (päivät saattavat muuttua).

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 80 USD per ajoneuvo yhteen suuntaan
  • Kuljetuksen hinta per lapsi: 7 USD (yhteen suuntaan), (max. ikä 18 vuoden ikäiset)
  • Keittiö/keittonurkkaus on saatavilla lisämaksusta

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Hierontapalvelut tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Lapset eivät välttämättä saa ilmaista aamiaista.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.
  • Sisäänkirjautumisen yhteydessä asiakkaiden on esitettävä joko negatiivinen COVID-19-testitulos tai todiste täydestä COVID-19-rokotussarjasta.

Mamas Palace Hiriketiya kartta

Osoite

Mamas Palace Hiriketiya

Chandrika waththa Dodampahala Dickwella

81200

Dickwella, Sri Lanka

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme