Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 34

Explorer by Eco Team - Maduru Oya National Park

Dehiattakandiya, Sri Lanka

Kansallispuistossa



Hotellin mukavuudet

Pysäköinti
Puutarha
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi ei sallittu
All inclusive
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
Suihku

Tämä all inclusive -tyyppinen hotelli sijaitsee 0,5 km:n päässä kohteesta Maduru Oyan kansallispuisto ja 38,7 km:n päässä kohteesta Dehiattakandiyan sotilassairaala. Tässä majoituspaikassa on 3 kodikasta huonetta. Kylpyhuoneesta löytyy suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hammasharjat ja -tahna. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Maduru Oyan kansallispuisto - 0,5 km / 0,3 mi
Dehiattakandiyan sotilassairaala - 38,7 km / 24,1 mi
Mahawelin leikkikenttä - 39,2 km / 24,3 mi

Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Käytössäsi on puutarha sekä piknikalue ja grilli. Tämä hotelli toimii täysihoitoperiaatteella. Huonehintoihin sisältyvät paikan päällä olevissa ravintoloissa nautitut ateriat ja juomat. Ruokailuista tietyissä ravintoloissa, erikoisillallisista ja -aterioista, tietyistä juomista ja muista palveluista saatetaan veloittaa erillinen maksu.

Hotelli tarjoaa asiakkailleen ympärivuorokautisen huonepalvelun.

  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Sisäänkirjautumisen yhteydessä asiakkaiden on esitettävä joko negatiivinen COVID-19-testitulos tai todiste täydestä COVID-19-rokotussarjasta.
  • Negatiivinen COVID-19-testitulos vaaditaan kaikilta vähintään 21-vuotiailta asiakkailta, ja testi tulee tehdä korkeintaan 24 tunnin sisällä ennen sisäänkirjautumista. COVID-19-rokotustodistus vaaditaan kaikilta vähintään 21-vuotiailta asiakkailta, joiden on oltava täysin rokotettuja vähintään 30 päivää ennen sisäänkirjautumista.

Explorer by Eco Team - Maduru Oya National Park kartta

Osoite

Explorer by Eco Team - Maduru Oya National Park

Maduru Oya

51108

Dehiattakandiya, Sri Lanka

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme