Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 17

Hotel kashyapa Kingdom view

Dambulla, Sri Lanka

Sigiriyan museo on lähistöllä



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Internet
Spa
Pysäköinti
Rauta
Silitysrauta ja silityslauta
Puutarha
Parveke
Terassi
Parveke tai terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi sallittu
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
Suihku

Sigiriyan museo ja Sigiriyan muinaiskaupunki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Tämä majatalo sijaitsee 5,3 km:n päässä kohteesta Pidurangala Rockin vuori ja 8,6 km:n päässä kohteesta Minneriyan kansallispuisto. Tässä majoituspaikassa on 6 kodikasta huonetta. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Kylpyhuoneissa on suihku, jossa on sadesuihkupää. Käytössäsi on muun muassa ilmaiset sanomalehdet. Huone siivotaan päivittäin, ja silitysrauta/-lauta on saatavilla pyynnöstä. Käytössäsi on ilmaiset sanomalehdet aulassa ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Hyödynnä lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Hyödynnä terassi, puutarha ja ilmainen langaton internetyhteys. Tämä majatalo tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Palveluihin kuuluu myös ympärivuorokautinen huonepalvelu. Maksullinen mannermainen aamiainen on tarjolla päivittäin.

  • Maksu mannermaisesta aamiaisesta: noin 2 USD aikuisille ja 2 USD lapsille
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 100 USD per ajoneuvo yhteen suuntaan

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.

Hotel kashyapa Kingdom view kartta

Osoite

Hotel kashyapa Kingdom view

Rock Front

21120

Dambulla, Sri Lanka

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme