Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 44

NH Collection Colombo

Colombo, Sri Lanka

Kaupungissa Colombo (Kollupitiya)



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Uima-allas
Baari
Internet
Kokoustila
Spa
Pysäköinti
Vedenkeitin
Lastenallas
Televisio
Sauna
Kuntosali
Turvallisuuslaatikko
Puhelin
Kaapeli- tai satelliitti-TV
Aurinkotuolit
Hiustenkuivaaja
Minibaari
Rauta
Silitysrauta ja silityslauta
Puutarha
Terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi sallittu
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
Työpöytä
Sähköauton laturi
Liikematkustajaystävällinen
Kestävä
Perheystävällinen

Liberty Plazan ostoskeskus sijaitsee kivenheiton päässä ja Colombon Yhdysvaltain suurlähetystö puolestaan 4 minuutin kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Tämä luksusluokan hotelli sijaitsee 2 km:n päässä kohteesta Galle Facen ranta ja 3,2 km:n päässä kohteesta Dutch Hospital Shopping Precinct. Tässä majoituspaikassa on 219 yksilöllisesti sisustettua huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa minibaari ja LED-TVt. Käytössäsi on satelliittikanavat ja ilmainen internetyhteys (langaton ja kiinteä). Kylpyhuoneesta löytyy ilmaiset hygieniatuotteet ja kylpyamme tai suihku, jossa on sadesuihkupää. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva business center, ilmaiset sanomalehdet aulassa ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset. Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen valet-pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Paikan päällä on lisäksi kuntoklubi, ulkouima-allas sekä sisäuima-allas. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lahjatavaraliikkeitä/lehtikioskeja. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 3 ravintolaa. Palveluihin kuuluu myös ympärivuorokautinen huonepalvelu ja kahvila. Hotelli järjestää ilmaiset kutsut, joilla voit tavata muita asiakkaita. Kutsut järjestetään päivittäin. Rentoudu nauttimalla pari drinkkiä baarissa or allasbaarissa. Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 13 USD aikuisille ja 6.5 USD lapsille
  • Aikainen sisäänkirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)
  • Lisävuode: 15.0 USD per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.
  • Tarvitset auton päästäksesi tähän majoituspaikkaan.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

NH Collection Colombo kartta

Osoite

NH Collection Colombo

24 Dharmapala Mawatha

00300

Colombo, Sri Lanka

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme