Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 77

Taj Samudra

Colombo, Sri Lanka

Galle Face Green Night Marketin yömarkkinat on lähistöllä.



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Uima-allas
Baari
Internet
Kokoustila
Spa
Pysäköinti
Kahvinkeitin
Lastenallas
Televisio
Sauna
Kuntosali
Turvallisuuslaatikko
Puhelin
Kaapeli- tai satelliitti-TV
Aurinkotuolit
Merinäköala
Hiustenkuivaaja
Minibaari
Rauta
Silitysrauta ja silityslauta
Puutarha
Parveke
Parveke tai terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi sallittu
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
Suihku
Työpöytä
Sähköauton laturi
Liikematkustajaystävällinen
Kestävä
Perheystävällinen

Taj Samudra sijaitsee keskustassa, joten Beirajärvi löytyy kivenheiton päästä ja One Galle Face puolestaan vain 6 minuutin kävelymatkan päästä. Tämä rannalla sijaitseva hotelli sijaitsee 0,5 km:n päässä kohteesta Galle Face Green ja 0,6 km:n päässä kohteesta St. Andrew's Scots Kirk Church. Kaikkien 300 huoneen varusteluun kuuluu minibaari ja LED-TVt. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu bidee ja kylpytakit. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva business center, express-sisäänkirjautuminen ja express-uloskirjautuminen. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen seuraavat kokoustilat: konferenssikeskus ja kokoushuoneita. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen valet-pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Voit rentoutua kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Paikan päällä on lisäksi ulkouima-allas, sauna sekä kuntosali. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenvahti (lisämaksusta). Nauti ruoista hotellin ravintolassa nimeltä Navratna, joka on yksi majoituspaikan 7 ravintolasta. Tämän ravintolan erikoisuuksiin kuuluu intialainen keittiö. Palveluihin kuuluu myös ympärivuorokautinen huonepalvelu ja kahvila. Palveluihin kuuluu myös baari/aulabaari ja allasbaari, joissa voit rentoutua raikkaan juoman parissa. Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 15 USD per henkilö
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 147 USD per ajoneuvo (menopaluu, korkeintaan 3 henkilöä)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Korkeintaan 11 lasta voi majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.
  • Huoneessa olevaa ilmaista langatonta internetyhteyttä voi käyttää korkeintaan 4 laitteella.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.

Taj Samudra kartta

Osoite

Taj Samudra

25 Galle Face Centre Road

3

Colombo, Sri Lanka

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme