Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 33

Cinnamon Life at City of Dreams

Colombo, Sri Lanka

Talangama Wetland on lähistöllä.



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Baari
Internet
Spa
Pysäköinti
Televisio
Kuntosali
Puhelin
Rauta
Silitysrauta ja silityslauta
Tupakointi sallittu
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
Työpöytä
Liikematkustajaystävällinen
Perheystävällinen

Cinnamon Life at City of Dreams sijaitsee keskustassa, ja Nawaloka-sairaala ja Galle Face Green 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä perheystävällinen hotelli sijaitsee 1,4 km:n päässä kohteesta Colombon keskusta ja 1,4 km:n päässä kohteesta Galle Facen ranta. Kaikissa 687 huoneessa on ilmastointi ja LED-TVt. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Varusteluun kuuluu puhelin, työpöytä ja turndown-palvelu. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja matkatavarasäilytys. Käytössäsi on kuljetukset lentokentältä majoituspaikkaan (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen valet-pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkouima-allas ja kuntokeskus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenvahti (lisämaksusta). Nauti tämän hotellin monista ruokailupaikoista, joihin kuuluu 8 ravintolaa ja kahvila. Hotellista löytyy 5 baaria, joissa voit rentoutua päivän päätteeksi. Maksullinen buffetaamiainen tarjotaan päivittäin klo 6.00–10.00. Majoituspaikka on suljettu 20.8.2024–19.8.2026 (päivät saattavat muuttua).

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 13 LKR aikuisille ja 7 LKR lapsille
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 50 LKR per ajoneuvo (korkeintaan 4 henkilöä)
  • Lisävuode: 33.6 LKR per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.

Cinnamon Life at City of Dreams kartta

Osoite

Cinnamon Life at City of Dreams

No. 01 Justice Akbar Mawatha 02

00200

Colombo, Sri Lanka

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme