Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 61

Protur Turó Pins Hotel

Capdepera, Espanja

Cala Agullan uimaranta on lähistöllä



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Baari
Internet
Spa
Vedenkeitin
Televisio
Turvallisuuslaatikko
Puhelin
Kaapeli- tai satelliitti-TV
Hiustenkuivaaja
Minibaari
Rauta
Silitysrauta ja silityslauta
Puutarha
Terassi
Kylpyamme tai suihku
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
Työpöytä
Perheystävällinen

Protur Turó Pins Hotel sijaitsee lähellä rantaa, ja Cala Agullan uimaranta ja Sa Torre Cegan puutarha 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä kylpylälomalle soveltuva hotelli sijaitsee 0,9 km:n päässä kohteesta l'Olla ja 0,9 km:n päässä kohteesta Cala Ratjadan satama. Kaikkien 136 huoneen varusteluun kuuluu minibaari. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Varusteluun kuuluu puhelin, työpöytä ja oleskelualue. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja matkatavarasäilytys. Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut ja vartalohoidot. Paikan päällä on lisäksi kuntoklubi, ulkouima-allas sekä sisäuima-allas. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja juhlasali. Asiakkaat pääsevät lähistöllä sijaitseviin kohteisiin alueellisilla kuljetuksilla (lisämaksusta). Protur Turó Pins Hotel tarjoaa asiakkailleen ravintolan ja välipalabaarin/delin. Palveluihin kuuluu myös rantabaari ja uima-allasbaari, joissa voit rentoutua raikkaan juoman parissa. Aamiainen on saatavilla päivittäin maksusta. Majoituspaikka on suljettu joulukuussa, marraskuussa, tammikuussa, helmikuussa, maaliskuussa ja huhtikuussa.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat paikan päällä suoritettavat maksut. Maksuihin saattaa sisältyä sovellettavat verot:

  • Paikallishallinto perii majoituspaikassa maksettavan veron. Vero on 50 % vähemmän 8:nnen majoituspaikassa vietetyn yön jälkeen. Alle 16-vuotiaiden lasten ei tarvitse maksaa tätä veroa. Muita poikkeuksia ja alennuksia saatetaan soveltaa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevia tietoja käyttäen.
  • Kaupungin perimä vero: 1.11.–30.4. välisenä aikana 0.83 EUR per henkilö per yö korkeintaan 9 yöltä ja 0.41 EUR sen jälkeen. Tätä veroa ei peritä alle 16 vuotta vanhoilta lapsilta.
  • Kaupungin perimä vero: 1.5.–31.10. välisenä aikana 3.30 EUR per henkilö per yö, korkeintaan 9 yöltä, ja 1.65 EUR sen jälkeen. Tätä veroa ei peritä alle 16 vuotta vanhoilta lapsilta.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Tallelokero huoneessa: 4 EUR per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 1000 EUR:n suuruista summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.

Protur Turó Pins Hotel kartta

Osoite

Protur Turó Pins Hotel

C/. Ses Sevines esq. Cala Lliteras

7590

Capdepera, Espanja

Miksi valita Sembo

Voittamaton arvo ja joustavuus

Saa parhaat tarjoukset hintatakuumme avulla ja valitse sinulle sopivat maksuvaihtoehdot. Hyväksymme kaikki suuret maksutavat turvallisen ja helpon transaktion varmistamiseksi.

Matkailijat luottavat ympäri maailmaa

Yli 30 vuoden kokemuksella Sembo on osa maailmanlaajuisesti luotettavaa Stena-ryhmää. Meidät tunnustetaan asiantuntemuksestamme ja meitä tukee alan johtavat akkreditoinnit, erityisesti autolla matkustamisessa.

Helppo matkasuunnittelu

Suunnittele matkasi nopeasti yksinkertaisella varausjärjestelmällämme. Käytä Ameliaa, AI-matkasuunnittelijaamme, vertaile hintoja ja löydä parhaat tarjoukset, pakettisuojelusuunnitelmamme turvin.

Matkusta omalla tavallasi

Valitse laajasta valikoimasta hotelleja, lentoyhtiöitä, lomakohteita ja aktiviteetteja. Alustamme tarjoaa joustavuutta ja kestäviä matkustusvaihtoehtoja, joten voit matkustaa haluamallasi tavalla.

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme