Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 38

Viva Cala Mesquida Resort & Spa

Capdepera, Espanja

Erityisesti perheille suunniteltu, ihastuttava huoneistohotelli on kohteessa Cala Mesquida.



Hotellin mukavuudet

Baari
Kokoustila
Turvallisuuslaatikko
Tennis
Puhelin
Aurinkotuolit
Hiustenkuivaaja
Parveke
Tupakointi ei sallittu

Erityisesti perheille suunniteltu, ihastuttava huoneistohotelli on kohteessa Cala Mesquida. 6. 0 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva majoituspaikka on hyvien yhteyksien päässä kaikesta, mitä kohteella on tarjota. Majoituspaikka sijaitsee 100 metrin päässä lähimmältä uimarannalta. Majoituspaikassa on yhteensä 304 mukavaa majoitustilaa. Tätä majoitusta on remontoitu vuonna 2017. Julkisissa tiloissa käytettävissä oleva Internet-yhteys Wi-Fi-verkossa lisää oleskelumukavuutta. Huoneistohotellin vastaanotto palvelee asiakkaita ympäri vuorokauden. Pienimmät vieraat voivat yöpyä vauvasängyssä (saatavana pyynnöstä). Majoitus ymmärtää, kuinka tärkeä asia esteettömyys on kaikille vieraille. Siksi saatavana on pyörätuolin käyttäjille sopivia makuuhuoneita, ja tilat on muokattu esteettömiksi. Majoituspaikka noudattaa kestävää toimintatapaa. Asiakkaat voivat rentoutua ja virkistyä majoituspaikan hyvinvointipalveluiden tiloissa. Vieraille on tarjolla laaja valikoima maailmanluokan viihdetarjontaa. Vieraat voivat nauttia miellyttävistä aterioista majoitusliikkeen illallisravintolassa. Liikunnanharrastajille ja aktiivilomaa etsiville on tarjolla laaja valikoima järjestettyä ohjelmaa. Vieraat voivat herkutella laajalla valikoimalla herkkuja, joita majoitus tarjoaa. Osa palveluista on lisämaksullisia.

Viva Cala Mesquida Resort & Spa kartta

Osoite

Viva Cala Mesquida Resort & Spa

Urbanización Cala Mesquida, S/N

07580

Capdepera, Espanja

Miksi valita Sembo

Voittamaton arvo ja joustavuus

Saa parhaat tarjoukset hintatakuumme avulla ja valitse sinulle sopivat maksuvaihtoehdot. Hyväksymme kaikki suuret maksutavat turvallisen ja helpon transaktion varmistamiseksi.

Matkailijat luottavat ympäri maailmaa

Yli 30 vuoden kokemuksella Sembo on osa maailmanlaajuisesti luotettavaa Stena-ryhmää. Meidät tunnustetaan asiantuntemuksestamme ja meitä tukee alan johtavat akkreditoinnit, erityisesti autolla matkustamisessa.

Helppo matkasuunnittelu

Suunnittele matkasi nopeasti yksinkertaisella varausjärjestelmällämme. Käytä Ameliaa, AI-matkasuunnittelijaamme, vertaile hintoja ja löydä parhaat tarjoukset, pakettisuojelusuunnitelmamme turvin.

Matkusta omalla tavallasi

Valitse laajasta valikoimasta hotelleja, lentoyhtiöitä, lomakohteita ja aktiviteetteja. Alustamme tarjoaa joustavuutta ja kestäviä matkustusvaihtoehtoja, joten voit matkustaa haluamallasi tavalla.

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme