Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 39

Hostal Gami Adults Only

Capdepera, Espanja

Cala Agullan uimaranta on lähistöllä



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Uima-allas
Baari
Turvallisuuslaatikko
Aurinkotuolit
Parveke
Terassi
Parveke tai terassi
Kylpyamme tai suihku
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
Suihku

Hostal Gami Adults Only sijaitsee golfkentän vieressä, ja Cala Agullan uimaranta ja Cala Ratjadan satama 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä golfin pelaamiseen soveltuva hostal sijaitsee 0,5 km:n päässä kohteesta Playa Na Ferradura ja 0,7 km:n päässä kohteesta Sa Torre Cegan puutarha. Kaikkien 72 huoneen mukavuuksiin kuuluu ilmastointi. Käytössäsi on kylpyhuone, jossa on suihku. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Cala Ratjadan satama - 0,5 km / 0,3 mi
Playa Na Ferradura - 0,5 km / 0,3 mi
Sa Torre Cegan puutarha - 0,7 km / 0,4 mi
Son Mollin ranta - 0,8 km / 0,5 mi
Playa de Cala Gat - 1,2 km / 0,8 mi
Cala Agullan uimaranta - 1,4 km / 0,9 mi
Cala Ratjadan majakka - 1,9 km / 1,2 mi
L'Olla - 2 km / 1,2 mi
Cala n'Aguait - 2,2 km / 1,3 mi
Cala Moltó - 2,3 km / 1,4 mi
Capdeperan linna - 2,8 km / 1,8 mi
Cala de na Llòbriga - 3,5 km / 2,1 mi
Playa Font de Sa Cala - 3,9 km / 2,4 mi
Playa de n'Aladern - 4,1 km / 2,6 mi
Cala Provençals - 4,9 km / 3,1 mi

Lähin suuri lentokenttä on Palma de Mallorca (PMI) - 77,7 km / 48,3 mi

Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, matkatavarasäilytys ja pyykinpesutilat. Hyödynnä lentokenttäkuljetukset. Hyödynnä ulkouima-allas ja terassi. Hostal Gami Adults Only tarjoaa asiakkailleen ravintolan ja välipalabaarin/delin. Rentoudu nauttimalla pari drinkkiä baarissa or allasbaarissa.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat paikan päällä suoritettavat maksut. Maksuihin saattaa sisältyä sovellettavat verot:

  • Paikallishallinto perii majoituspaikassa maksettavan veron. Vero on 50 % vähemmän 8:nnen majoituspaikassa vietetyn yön jälkeen. Alle 16-vuotiaiden lasten ei tarvitse maksaa tätä veroa. Muita poikkeuksia ja alennuksia saatetaan soveltaa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevia tietoja käyttäen.
  • Kaupungin perimä vero: 1.11.–30.4. välisenä aikana 0.28 EUR per henkilö per yö korkeintaan 9 yöltä ja 0.14 EUR sen jälkeen. Tätä veroa ei peritä alle 16 vuotta vanhoilta lapsilta.
  • Kaupungin perimä vero: 1.5.–31.10. välisenä aikana 1.10 EUR per henkilö per yö, korkeintaan 9 yöltä, ja 0.55 EUR sen jälkeen. Tätä veroa ei peritä alle 16 vuotta vanhoilta lapsilta.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 1000 EUR:n suuruista summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Asiakkaita, jotka ovat 16 vuoden ikäisiä tai nuorempia, ei saa tuoda tähän vain aikuisille tarkoitettuun majoituspaikkaan.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Hostal Gami Adults Only kartta

Osoite

Hostal Gami Adults Only

C/ Bustamente nº 19

07590

Capdepera, Espanja

Miksi valita Sembo

Voittamaton arvo ja joustavuus

Saa parhaat tarjoukset hintatakuumme avulla ja valitse sinulle sopivat maksuvaihtoehdot. Hyväksymme kaikki suuret maksutavat turvallisen ja helpon transaktion varmistamiseksi.

Matkailijat luottavat ympäri maailmaa

Yli 30 vuoden kokemuksella Sembo on osa maailmanlaajuisesti luotettavaa Stena-ryhmää. Meidät tunnustetaan asiantuntemuksestamme ja meitä tukee alan johtavat akkreditoinnit, erityisesti autolla matkustamisessa.

Helppo matkasuunnittelu

Suunnittele matkasi nopeasti yksinkertaisella varausjärjestelmällämme. Käytä Ameliaa, AI-matkasuunnittelijaamme, vertaile hintoja ja löydä parhaat tarjoukset, pakettisuojelusuunnitelmamme turvin.

Matkusta omalla tavallasi

Valitse laajasta valikoimasta hotelleja, lentoyhtiöitä, lomakohteita ja aktiviteetteja. Alustamme tarjoaa joustavuutta ja kestäviä matkustusvaihtoehtoja, joten voit matkustaa haluamallasi tavalla.

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme