Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 40

Hotel Kupolen

Borlange, Ruotsi

Kupolen Shopping Centre (ostoskeskus) on lähistöllä



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Internet
Pysäköinti
Televisio
Kaapeli- tai satelliitti-TV
Hiustenkuivaaja
Rauta
Silitysrauta ja silityslauta
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi ei sallittu
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
Suihku
Työpöytä
Liikematkustajaystävällinen

Hotel Kupolen sijaitsee keskustassa, joten Kupolen Shopping Centre (ostoskeskus) löytyy kivenheiton päästä ja Borlängen geologinen museo puolestaan vain 9 minuutin kävelymatkan päästä. Tämä hotelli sijaitsee 1,5 km:n päässä kohteesta Maserhallen & Aqua Novan uimahalli ja 1,7 km:n päässä kohteesta Framtidsmuseet. Tässä majoituspaikassa on 33 kodikasta huonetta. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Käytössäsi on kylpyhuone, josta löytyy suihku ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on muun muassa työpöytä. Huone siivotaan pyynnöstä, ja silitysrauta/-lauta on saatavilla pyynnöstä. Käytössäsi on kielitaitoinen henkilökunta, pankkiautomaatti/pankkipalvelut ja hissi. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Seuraavat palvelut ovat saatavilla: ilmainen langaton internetyhteys, lahjatavaraliikkeitä/lehtikioskeja ja kampaamo. Hotel Kupolen tarjoaa asiakkailleen myymälän. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin.

  • Korkeintaan 2 vuotta vanhat lapset voivat majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Hotel Kupolen kartta

Osoite

Hotel Kupolen

Kupolen 111

781 70

Borlange, Ruotsi

Miksi valita Sembo

Voittamaton arvo ja joustavuus

Saa parhaat tarjoukset hintatakuumme avulla ja valitse sinulle sopivat maksuvaihtoehdot. Hyväksymme kaikki suuret maksutavat turvallisen ja helpon transaktion varmistamiseksi.

Matkailijat luottavat ympäri maailmaa

Yli 30 vuoden kokemuksella Sembo on osa maailmanlaajuisesti luotettavaa Stena-ryhmää. Meidät tunnustetaan asiantuntemuksestamme ja meitä tukee alan johtavat akkreditoinnit, erityisesti autolla matkustamisessa.

Helppo matkasuunnittelu

Suunnittele matkasi nopeasti yksinkertaisella varausjärjestelmällämme. Käytä Ameliaa, AI-matkasuunnittelijaamme, vertaile hintoja ja löydä parhaat tarjoukset, pakettisuojelusuunnitelmamme turvin.

Matkusta omalla tavallasi

Valitse laajasta valikoimasta hotelleja, lentoyhtiöitä, lomakohteita ja aktiviteetteja. Alustamme tarjoaa joustavuutta ja kestäviä matkustusvaihtoehtoja, joten voit matkustaa haluamallasi tavalla.

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme