Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 67

Premiere Classe Boissy Saint Leger

Boissy-Saint-Leger, Ranska

Premiere Classe Boissy Saint Leger sijaitsee bisnesalueella, ja Créteil Soleil sijaitsee 12 minuutin ajomatkan päässä majoitusliikkeestä



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Televisio

Premiere Classe Boissy Saint Leger sijaitsee bisnesalueella, ja Créteil Soleil sijaitsee 12 minuutin ajomatkan päässä majoitusliikkeestä. AccorHotels Arena sijaitsee 17,7 kilometrin ja Canal Saint-Martin 18,3 kilometrin päässä tästä hotellista.

Kaikissa 76 huoneessa on ilmastointi ja taulutelevisio. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Käytössäsi on kylpyhuone, jossa on suihku ja hiustenkuivaaja. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on työpöytä ja pimennysverhot.

Seuraavat palvelut ovat saatavissa: ilmainen langaton internetyhteys, televisio yleisissä tiloissa.

Nauti tämän hotellin monista ruokailupaikoista, joihin kuuluu 3 ravintolaa ja 3 kahvilaa. Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin kello 6.30–10.30.

Vastaanotto on auki rajoitetusti. Palveluihin kuuluu maksullinen itsepalvelupysäköinti.

Premiere Classe Boissy Saint Leger kartta

Osoite

Premiere Classe Boissy Saint Leger

P.A de la Haie Griselle 4, Rue Pompadour

94478

Boissy-Saint-Leger, Ranska

Miksi valita Sembo

Voittamaton arvo ja joustavuus

Saa parhaat tarjoukset hintatakuumme avulla ja valitse sinulle sopivat maksuvaihtoehdot. Hyväksymme kaikki suuret maksutavat turvallisen ja helpon transaktion varmistamiseksi.

Matkailijat luottavat ympäri maailmaa

Yli 30 vuoden kokemuksella Sembo on osa maailmanlaajuisesti luotettavaa Stena-ryhmää. Meidät tunnustetaan asiantuntemuksestamme ja meitä tukee alan johtavat akkreditoinnit, erityisesti autolla matkustamisessa.

Helppo matkasuunnittelu

Suunnittele matkasi nopeasti yksinkertaisella varausjärjestelmällämme. Käytä Ameliaa, AI-matkasuunnittelijaamme, vertaile hintoja ja löydä parhaat tarjoukset, pakettisuojelusuunnitelmamme turvin.

Matkusta omalla tavallasi

Valitse laajasta valikoimasta hotelleja, lentoyhtiöitä, lomakohteita ja aktiviteetteja. Alustamme tarjoaa joustavuutta ja kestäviä matkustusvaihtoehtoja, joten voit matkustaa haluamallasi tavalla.

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme