Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 58

Siriniwasa Villa Induruwa

Bentota, Sri Lanka

Induruwa Beach on lähistöllä



Hotellin mukavuudet

Uima-allas
Baari
Internet
Spa
Pysäköinti
Turvallisuuslaatikko
Puutarha
Terassi
Tupakointi ei sallittu
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
Veranta
Liikematkustajaystävällinen

Siriniwasa Villa Induruwa sijaitsee lähellä rantaa, ja Bentotan ranta ja Induruwa Beach 10 minuutin ajomatkan päässä. Tämä huvila sijaitsee 4,6 km:n päässä kohteesta Kosgoda Beach ja 7,2 km:n päässä kohteesta Kaluwamodaran silta. Tässä majoituspaikassa on 3 yksilöllisesti sisustettua huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa yksityinen uima-allas ja taulutelevisio. Jokaisessa huoneessa on parveke tai terassi. Varusteluun kuuluu keittiö, jossa on uuni, liesi ja mikroaaltouuni. Kaapelikanavat tarjoavat viihdykettä jokaiselle. Käytössäsi on express-uloskirjautuminen, kuivapesula-/pesulapalvelut ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu kuntoklubi ja ulkouima-allas. Tämän art deco -tyylisen huvilan palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys, kampaamo ja piknikalue. Pääset nauttimaan tyrskyistä ja hiekasta helposti rantakuljetuksilla (lisämaksusta). Käytössäsi on baari/aulabaari ja allasbaari. Jos mielesi tekee raikasta juotavaa, kokeile myös palveluihin kuuvaa 20 rantabaaria. Lisämaksullinen mannermainen aamiainen tarjoillaan arkipäivisin klo 7.00–10.30 ja viikonloppuisin klo 7.30–10.00.

  • Maksu mannermaisesta aamiaisesta: noin 15 USD aikuisille ja 4 USD lapsille
  • Siivous on saatavilla lisämaksusta.
  • Lisävuode: 25.0 USD per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Uima-allas on avoinna ympäri vuorokauden.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.

Siriniwasa Villa Induruwa kartta

Osoite

Siriniwasa Villa Induruwa

Kaikawala Road

Bentota, Sri Lanka

N 6.38634 E 80.01033

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme