Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 49

NH Bentota Ceysands Resort

Bentota, Sri Lanka

Bentotan ranta lähellä



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Uima-allas
Baari
Internet
Kokoustila
Spa
Pysäköinti
Kahvinkeitin
Lastenallas
Televisio
Sauna
Turvallisuuslaatikko
Puhelin
Aurinkotuolit
Hiustenkuivaaja
Minibaari
Rauta
Silitysrauta ja silityslauta
Puutarha
Kattotuuletin
Parveke
Terassi
Parveke tai terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi sallittu
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
Työpöytä
Liikematkustajaystävällinen

NH Bentota Ceysands Resort sijaitsee rannalla, ja Bentotan ranta ja Kaluwamodaran silta 10 minuutin ajomatkan päässä. Tämä rannalla sijaitseva lomakeskus sijaitsee 3,8 km:n päässä kohteesta Moragallan ranta ja 4,5 km:n päässä kohteesta Kande Vihare (temppeli). Kaikissa 165 huoneessa on ilmastointi, minibaari sekä taulutelevisio. Jokaisessa huoneessa on kalustettu parveke tai terassi. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu kylpyamme tai suihku, sadesuihkupää ja ilmaiset hygieniatuotteet. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Bentotan ranta - 0,3 km / 0,2 mi
Kaluwamodaran silta - 2,1 km / 1,3 mi
Moragallan ranta - 3,1 km / 1,9 mi
Kande Vihare (temppeli) - 3,3 km / 2,1 mi
Induruwa Beach - 6 km / 3,7 mi
Brief Garden, Bevis Bawa - 7,5 km / 4,7 mi
Beruwela Harbour (satama-alue) - 7,9 km / 4,9 mi
Kosgoda Beach - 10,2 km / 6,4 mi
Ahungalla Beach - 15,1 km / 9,4 mi
Balapitiya Beach - 18 km / 11,2 mi
Kalutara Bodhiya - 20,3 km / 12,6 mi
Kalaturan ranta - 22,3 km / 13,8 mi
Richmond-linna - 23,1 km / 14,3 mi
Ariyapala-museo - 24 km / 14,9 mi
Pothupitiya Beach - 25,3 km / 15,7 mi

Käytössäsi on ilmaiset sanomalehdet aulassa, kuivapesula-/pesulapalvelut ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Tämä lomakeskus tarjoaa asiakkailleen 130 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja kokoushuoneita. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset. Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Voit rentoutua ja hemmotella itseäsi palveluihin kuuluvassa täyden palvelun kylpylässä. Paikan päällä on lisäksi ulkouima-allas, kuumavesiallas sekä sauna. Tämän lomakeskuksen palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja pelihalli/-huone. Nauti ruoista lomakeskuksen ravintolassa nimeltä Café Bem, joka on yksi majoituspaikan 3 ravintolasta. Tämän ravintolan erikoisuuksiin kuuluu kansainvälinen keittiö. Palveluihin kuuluu myös ympärivuorokautinen huonepalvelu ja kahvila. Hotelli järjestää ilmaiset kutsut, joilla voit tavata muita asiakkaita. Kutsut järjestetään päivittäin. Tässä hotellissa on uima-allasbaari. Jos mielesi tekee raikasta juotavaa, kokeile myös palveluihin kuuvaa 2 baaria tai 2 allasbaaria. Maksullinen buffetaamiainen tarjotaan päivittäin klo 7.00–10.00.
  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 4000 LKR aikuisille ja 2000 LKR lapsille
  • Lisävuode: 5000.0 LKR per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Uima-allasta voi käyttää klo 7.00–18.00.
  • Kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.

NH Bentota Ceysands Resort kartta

Osoite

NH Bentota Ceysands Resort

Aluthgama

Bentota, Sri Lanka

N 6.430851 E 79.993909

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme