Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 18

Bobos Cinnamon Estate Sri Lanka

Bentota, Sri Lanka

Kosgoda Beach on lähistöllä



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Baari
Internet
Pesukone
Spa
Pysäköinti
Vedenkeitin
Kahvinkeitin
Uuni
Turvallisuuslaatikko
Leivänpaahdin
Hiustenkuivaaja
Rauta
Silitysrauta ja silityslauta
Puutarha
Kattotuuletin
Parveke
Terassi
Parveke tai terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi ei sallittu
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
Työpöytä

Kosgoda Beach ja Induruwa Beach sijaitsevat 10 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä kylpylälomalle soveltuva hotelli sijaitsee 10,1 km:n päässä kohteesta Bentotan ranta ja 6,4 km:n päässä kohteesta Ahungalla Beach. Tässä majoituspaikassa on 2 yksilöllisesti sisustettua huonetta. Huoneiden varusteluun kuuluu muun muassa keittiö, jossa on uuni ja liesi. Varusteluun kuuluu sänky, jossa on untuvapeitot ja ylelliset vuodevaatteet. Jokaisessa huoneessa on parveke. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Omasta kylpyhuoneesta löytyy erillinen kylpyamme ja suihku, syvä kylpyamme ja sadesuihkupää. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja kirjasto. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Kylpylän rentouttaviin hoitoihin kuuluvat muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja pelihalli/-huone. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen välipalabaarin/delin ja huonepalvelun (rajoitettuina aikoina). Maksullinen paikallinen keittiö on tarjolla päivittäin.

  • Maksu paikallisesta aamiaisesta: noin 10 USD aikuisille ja 10 USD lapsille
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 75 USD per ajoneuvo yhteen suuntaan
  • Lentokenttäkuljetusmaksu per lapsi: 75 USD (yhteen suuntaan)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.

Bobos Cinnamon Estate Sri Lanka kartta

Osoite

Bobos Cinnamon Estate Sri Lanka

Kande Mulla Road

80510

Bentota, Sri Lanka

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme