Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 46

Siam Elegance Hotels & Spa - All Inclusive

Belek, Turkki

Kaupungissa Serik (Boğazkent)



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Uima-allas
Baari
Internet
Kokoustila
Vedenkeitin
Lastenallas
Televisio
Kuntosali
Turvallisuuslaatikko
Kaapeli- tai satelliitti-TV
Aurinkotuolit
Hiustenkuivaaja
Minibaari
Puutarha
Parveke
Parveke tai terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi ei sallittu
All inclusive
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
Suihku
Perheystävällinen

Belek Beach Park ja Gloria Golf Club sijaitsevat 15 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä tasokas majoituspaikka sijaitsee 11,5 km:n päässä kohteesta Montgomerie Golf Course ja 11,6 km:n päässä kohteesta Cornelia Golf Club. Kaikkien 515 huoneen varusteluun kuuluu minibaari ja taulutelevisio. Jokaisessa huoneessa on kalustettu parveke. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, sadesuihkupää ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, kielitaitoinen henkilökunta ja matkatavarasäilytys. Tämä majoituspaikka tarjoaa asiakkailleen 1200 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja kokoushuoneita. Hyödynnä lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Voit nauttia hyvästä säästä hotellin yksityisellä rannalla tai kokeilla palveluihin kuuluvaa 2 sisä- tai 3 ulkouima-allasta. Tämän majoituspaikan palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja valvottu lastenhoito. Tämä majoituspaikka toimii täysihoitoperiaatteella. Huonehintoihin sisältyvät paikan päällä olevissa ravintoloissa nautitut ateriat ja juomat. Ruokailuista tietyissä ravintoloissa, erikoisillallisista ja -aterioista, tietyistä juomista ja muista palveluista saatetaan veloittaa erillinen maksu.

Tämän majoituspaikan 4 ravintolaan kuuluu SAMUI RESTORAN, jonka erikoisuus on Välimeren keittiö. Käytössäsi on allasbaari sekä 3 baaria. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin klo 7.30–10.30.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 2000 TRY per ajoneuvo (yhteen suuntaan, korkeintaan 4 henkilöä)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.

Siam Elegance Hotels & Spa - All Inclusive kartta

Osoite

Siam Elegance Hotels & Spa - All Inclusive

Belek Bogazkent Mevkii

07500

Belek, Turkki

Miksi valita Sembo

Voittamaton arvo ja joustavuus

Saa parhaat tarjoukset hintatakuumme avulla ja valitse sinulle sopivat maksuvaihtoehdot. Hyväksymme kaikki suuret maksutavat turvallisen ja helpon transaktion varmistamiseksi.

Matkailijat luottavat ympäri maailmaa

Yli 30 vuoden kokemuksella Sembo on osa maailmanlaajuisesti luotettavaa Stena-ryhmää. Meidät tunnustetaan asiantuntemuksestamme ja meitä tukee alan johtavat akkreditoinnit, erityisesti autolla matkustamisessa.

Helppo matkasuunnittelu

Suunnittele matkasi nopeasti yksinkertaisella varausjärjestelmällämme. Käytä Ameliaa, AI-matkasuunnittelijaamme, vertaile hintoja ja löydä parhaat tarjoukset, pakettisuojelusuunnitelmamme turvin.

Matkusta omalla tavallasi

Valitse laajasta valikoimasta hotelleja, lentoyhtiöitä, lomakohteita ja aktiviteetteja. Alustamme tarjoaa joustavuutta ja kestäviä matkustusvaihtoehtoja, joten voit matkustaa haluamallasi tavalla.

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme