Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 42

Thon Hotel Oslofjord

Bærum, Norja

Sandvika Storsenter on lähistöllä



Hotellin mukavuudet

Baari
Internet
Kokoustila
Pysäköinti
Vedenkeitin
Kahvinkeitin
Televisio
Lemmikkieläimet sallittu
Sauna
Kuntosali
Puhelin
Hiustenkuivaaja
Minibaari
Rauta
Silitysrauta ja silityslauta
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi ei sallittu
Suihku
Työpöytä
Liikematkustajaystävällinen

Thon Hotel Oslofjord sijaitsee keskustassa, ja Viikinkilaivamuseo ja Color Linen terminaali 15 minuutin ajomatkan päässä. Tämä hotelli sijaitsee 14,6 km:n päässä kohteesta Karl Johanin katu ja 14,6 km:n päässä kohteesta Aker Brygge (ostoskeskus). Kaikkien 248 huoneen varusteluun kuuluu minibaari. Mukavuuksiin kuuluu digitaalikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Käytössäsi on kylpyhuone, josta löytyy suihku ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, työpöytä ja kahvin-/vedenkeitin. Käytössäsi on business center, express-sisäänkirjautuminen ja express-uloskirjautuminen. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 2023 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssikeskus ja 16 kokoushuonetta. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu yökerho, sauna ja kuntokeskus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja hääpalvelut. Lähistöllä sijaitseville nähtävyyksille pääsee helposti alueellisilla kuljetuksilla (lisämaksusta). Restaurant Claude Monet palvelee majoituspaikan asiakkaita. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin. Majoituspaikka on suljettu 22. joulukuuta – 2. tammikuuta.

  • Katettu omatoiminen pysäköinti: 295 NOK per päivä (ilman kulkurajoituksia)
  • Pysäköintimaksu lähistöllä sijaitsevalla pysäköintialueella: 150 NOK per päivä(100 metrin päässä; avoinna vuorokauden ympäri)
  • Lemmikit: 400 NOK per lemmikki per yö
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja
  • Lisävuode: 200.0 NOK per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Thon Hotel Oslofjord kartta

Osoite

Thon Hotel Oslofjord

Sandviksveien 184

1337

Bærum, Norja

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme