Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 60

Radisson Blu Park Hotel, Oslo

Bærum, Norja

Kon Tiki -museo on lähistöllä.



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Baari
Internet
Kokoustila
Pysäköinti
Kahvinkeitin
Televisio
Kuntosali
Turvallisuuslaatikko
Kaapeli- tai satelliitti-TV
Hiustenkuivaaja
Rauta
Silitysrauta ja silityslauta
Puutarha
Terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi ei sallittu
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
Suihku
Takka
Työpöytä
Liikematkustajaystävällinen
Perheystävällinen

Viikinkilaivamuseo ja Color Linen terminaali sijaitsevat 10 minuutin ajomatkan päässä. Tämä rannalla sijaitseva hotelli sijaitsee 8 km:n päässä kohteesta Karl Johanin katu ja 8 km:n päässä kohteesta Aker Brygge (ostoskeskus). Kaikissa 251 huoneessa on ilmastointi ja taulutelevisio. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Käytössäsi on kylpyhuone, josta löytyy suihku ja hiustenkuivaaja. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on työpöytä ja kahvin-/vedenkeitin. Käytössäsi on business center, express-uloskirjautuminen ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen seuraavat kokoustilat: konferenssitila ja kokoushuoneita. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Hyödynnä kuntokeskus, terassi ja puutarha. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, pelihalli/-huone ja takka aulassa. Hotellin ravintola, Globetrotter Restaurant, on hyvä paikka lounaan tai illallisen nauttimiseen. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Maksullinen buffetaamiainen tarjotaan päivittäin klo 6.30–10.30. Majoituspaikka on suljettu 22. joulukuuta –

  1. tammikuuta.
    • Maksu buffetaamiaisesta: noin 249 NOK per henkilö
    • Omatoiminen pysäköinti: 275 NOK per päivä
    • Pysäköintimaksu lähistöllä sijaitsevalla pysäköintialueella: 275 NOK per päivä(5 metrin päässä; avoinna vuorokauden ympäri)
    • Aikainen sisäänkirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)
    • Myöhäinen uloskirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)

    Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

    • Korkeintaan 12 vuotta vanhat lapset voivat majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
    • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.

Radisson Blu Park Hotel, Oslo kartta

Osoite

Radisson Blu Park Hotel, Oslo

Fornebuveien 80

1366

Bærum, Norja

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme