Sembo Logo
Tuki

TukiHallinnoi varauksesi
1 / 20

Hôtel Courbet

Antibes, Ranska

i Hôtel Courbet, Antibes on aivan kaupungin sydämessä ja sen läheltä löytyy muun muassa Juan les Pins Palais des Congres ja Juan-les-Pinsin uimaranta



Hotellin mukavuudet

Internet
Televisio
Turvallisuuslaatikko

i Hôtel Courbet, Antibes on aivan kaupungin sydämessä ja sen läheltä löytyy muun muassa Juan les Pins Palais des Congres ja Juan-les-Pinsin uimaranta. Tämän hotellin lähellä sijaitsee Jardins de la Pinèden puisto ja Bouddhan ranta.Huoneet Tämän majoitusliikkeen 26 huoneen varusteluun kuuluu taulutelevisio. Maksuton langaton internet-yhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Huoneissa on kylpyhuone, ja niiden varusteluun kuuluu kylpyammeet tai suihkut, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokerot ja työpöytä.Ruokailuvaihtoehdot Maksullinen mannermainen aamiainen on tarjolla päivittäin.Bisnespalvelut, muut palvelut Vierailla on käytössään seuraavat palvelut: ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, matkatavarasäilytys.

Hôtel Courbet kartta

Osoite

Hôtel Courbet

33 Avenue Amiral Courbet Juan-les-Pins

06160

Antibes, Ranska

Miksi valita Sembo

Voittamaton arvo ja joustavuus

Saa parhaat tarjoukset hintatakuumme avulla ja valitse sinulle sopivat maksuvaihtoehdot. Hyväksymme kaikki suuret maksutavat turvallisen ja helpon transaktion varmistamiseksi.

Matkailijat luottavat ympäri maailmaa

Yli 30 vuoden kokemuksella Sembo on osa maailmanlaajuisesti luotettavaa Stena-ryhmää. Meidät tunnustetaan asiantuntemuksestamme ja meitä tukee alan johtavat akkreditoinnit, erityisesti autolla matkustamisessa.

Helppo matkasuunnittelu

Suunnittele matkasi nopeasti yksinkertaisella varausjärjestelmällämme. Käytä Ameliaa, AI-matkasuunnittelijaamme, vertaile hintoja ja löydä parhaat tarjoukset, pakettisuojelusuunnitelmamme turvin.

Matkusta omalla tavallasi

Valitse laajasta valikoimasta hotelleja, lentoyhtiöitä, lomakohteita ja aktiviteetteja. Alustamme tarjoaa joustavuutta ja kestäviä matkustusvaihtoehtoja, joten voit matkustaa haluamallasi tavalla.

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme