Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 100

The Sandhya

Ahangama, Sri Lanka

Kabalana Beach on lähistöllä



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Uima-allas
Baari
Internet
Spa
Pysäköinti
Televisio
Turvallisuuslaatikko
Kaapeli- tai satelliitti-TV
Aurinkotuolit
Merinäköala
Hiustenkuivaaja
Rauta
Silitysrauta ja silityslauta
Puutarha
Parveke
Terassi
Parveke tai terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi ei sallittu
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
Suihku
Työpöytä
Liikematkustajaystävällinen

Kabalana Beach sijaitsee 1 minuutin ajomatkan päässä ja Midigama Beach 7 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä rannalla sijaitseva hotelli sijaitsee 7,5 km:n päässä kohteesta Turtle Bayn ranta ja 10,3 km:n päässä kohteesta Dalawellan ranta. Kaikissa 9 huoneessa on ilmastointi ja taulutelevisio. Jokaisessa huoneessa on parveke tai terassi. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu designer-hygieniatuotteet ja bidee. Käytössäsi on express-sisäänkirjautuminen, kuivapesula-/pesulapalvelut ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Voit hemmotella itseäsi kylpylässä, sillä sen palveluihin kuuluvat muun muassa hierontapalvelut ja kasvohoidot. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja pelihalli/-huone. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan ja kahvila. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Mannermainen aamiainen kuuluu hintaan.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 120 USD per henkilö yhteen suuntaan
  • Aikainen sisäänkirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)
  • Myöhäinen uloskirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.

The Sandhya kartta

Osoite

The Sandhya

Kabalana Beach, Baranige Watha

80650

Ahangama, Sri Lanka

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme