Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 100

Harding Boutique Hotel

Ahangama, Sri Lanka

Kabalana Beach on lähistöllä



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Uima-allas
Baari
Internet
Spa
Pysäköinti
Vedenkeitin
Kahvinkeitin
Televisio
Turvallisuuslaatikko
Puhelin
Kaapeli- tai satelliitti-TV
Aurinkotuolit
Merinäköala
Hiustenkuivaaja
Minibaari
Rauta
Silitysrauta ja silityslauta
Puutarha
Kattotuuletin
Parveke
Terassi
Parveke tai terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi sallittu
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
Työpöytä
Liikematkustajaystävällinen

Harding Boutique Hotel sijaitsee Stripin varrella, ja Kabalana Beach ja Midigama Beach sijaitsevat 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä luksusluokan hotelli sijaitsee 12,9 km:n päässä kohteesta Unawatunan ranta ja 14,4 km:n päässä kohteesta Mirissan ranta. Tässä majoituspaikassa on 6 yksilöllisesti sisustettua huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa jääkaappi ja LED-TVt. Huoneiden pillowtop-patjallisissa sängyissä on egyptinpuuvillaiset lakanat. Jokaisessa huoneessa on parveke tai terassi. Mukavuuksiin kuuluu iPad ja kaapelikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Omasta kylpyhuoneesta löytyy erillinen kylpyamme ja suihku, syvä kylpyamme ja sadesuihkupää. Käytössäsi on express-sisäänkirjautuminen, express-uloskirjautuminen ja ilmaiset sanomalehdet aulassa. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen valet-pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hemmottele itseäsi kylpylässä, jonka hoitoihin kuuluu muun muassa hierontapalvelut. Käytössäsi on myös ulkouima-allas. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan, kahvila ja huonepalvelun (rajoitettuina aikoina). Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Maksullinen täysi aamiainen on tarjolla päivittäin.

  • Maksu täydestä aamiaisesta: noin 12 USD per henkilö
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 100 USD per ajoneuvo yhteen suuntaan

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Asiakkaita, jotka ovat 16 vuoden ikäisiä tai nuorempia, ei saa tuoda tähän vain aikuisille tarkoitettuun majoituspaikkaan.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.

Harding Boutique Hotel kartta

Osoite

Harding Boutique Hotel

Galle - Matara Rd

80650

Ahangama, Sri Lanka

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme