Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 26

Omatta Villa

Agalawatta, Sri Lanka

Tämä majatalo sijaitsee 33,7 km:n päässä kohteesta Bentotan ranta ja 31,6 km:n päässä kohteesta Brief Garden, Bevis Bawa.



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Pysäköinti
Kahvinkeitin
Televisio
Lemmikkieläimet sallittu
Uuni
Turvallisuuslaatikko
Puhelin
Hiustenkuivaaja
Rauta
Silitysrauta ja silityslauta
Puutarha
Mikroaaltouuni
Parveke
Terassi
Parveke tai terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi ei sallittu
Suihku

Tämä majatalo sijaitsee 33,7 km:n päässä kohteesta Bentotan ranta ja 31,6 km:n päässä kohteesta Brief Garden, Bevis Bawa. Kaikissa 3 huoneessa on ilmastointi ja mikroaaltouuni. Jokaisessa huoneessa on parveke. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja oleskelualue. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, matkatavarasäilytys ja pyykinpesutilat. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hyödynnä ulkouima-allas, terassi ja puutarha. Tämän majatalon palveluihin kuuluu myös televisio yleisissä tiloissa ja grilli. Omatta Villa tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Ilmainen täysi aamiainen tarjoillaan päivittäin klo 7.00–10.00.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 200 USD per ajoneuvo yhteen suuntaan

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

Omatta Villa kartta

Osoite

Omatta Villa

Agalawatta

12200

Agalawatta, Sri Lanka

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme